Boutique hotel jeroen

stay with us

In het charmante en gastronomische ’s Hertogenbosch werd Jeroen geboren. Een bijzondere jongeman die opgroeide tot de meest geliefde stadsambassadeur van zijn tijd. Jeroen kent niet alleen alle details en geheimen over de stad ‘s-Hertogenbosch, hij kan ook verhalen vertellen over al het moois dat de rest van de wereld te bieden heeft.

Boutique Hotel Jeroen is zijn thuis en is het resultaat van zijn zoektocht naar onvergetelijke ervaringen, zijn scherpe oog voor zelfs de kleinste details, zijn principes met betrekking tot kwaliteit en comfort en zijn aantrekkingskracht op opmerkelijke mensen met een actieve levensstijl. Een premium hotel, ontworpen voor de verfijnde reiziger. 

Boutique Hotel Jeroen

mascha

Prachtige plek, we kregen een upgrade naar de balkonsuite, met een klein terras, met een prachtig uitzicht, waar je met z’n tweeën kunt dineren of – geweldig – ontbijten. Het bed is fantastisch en we waren gelijk verliefd op de karakteristieke kenmerken van het pand. Een plek waar je uren kunt doorbrengen. De perfecte plek voor een snel uitje met z’n tweeën.

robbert

Samen met mijn vrouw het weekend doorgebracht in dit hotel. Het is een mooi boutique hotel en is centraal gelegen wat geweldig is omdat alles op loopafstand is. We vonden het fijn dat er geen receptiemedewerker aanwezig was want hadden een lange reis achter de rug en wilden vlot inchecken.

angelique

Vanwege een bezoek aan het Jheronimus Art Centre bij Boutique Hotel Jeroen terecht gekomen. Na een heerlijk diner bij Sense wat zich onder het hotel bevindt, nog even lekker nageborreld in onze suite. Prachtige ruime suite met houten spanten en uitzicht op de St. Jacobskerk. Heerlijk geslapen, alles bij de hand, echt genoten.